Så skal der synges i sognegården.

Så skal der synges i sognegården.

Alsang i sogne-gården i Vejby

Sang 'Musik og Kor i Tisvilde' inviterer til alsang i sognegården ved Vejby Kirke. Man mødes onsdag 20. februar kl.19 til 21 til et par timers fællessang. Programmet rummer blandt andet klassikere som 'Når vinteren rinder i grøft og i grav' og 'Vårvise' - sange om vinter, forår, kærlighed og meget mere.

Sangaftenen sker sædvanen tro under Elise Stendevads kyndige ledelse med mange fortællinger om de udvalgte sange. Alsangstrioen Frede Knudsen, Ole Jakobsen og John Friis står for musikken. Alle er velkommen, skriver 'Musik & Kor i Tisvilde' i en pressemeddelelse.

Publiceret 15 February 2019 20:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp