Forsman Sports Management og bokseren Oliver Møllenberg har lavet en fireårig aftale.

Forsman Sports Management og bokseren Oliver Møllenberg har lavet en fireårig aftale.

Gilleleje-bokser skriver under på professionel kontrakt

Forsman Sports Management og Oliver Møllenberg har lavet en fireårig aftale

"Jeg vil bokse mod de allerbedste, og vinde de store forbund med Peder i spidsen." Sådan siger bokseren Oliver Møllenberg fra Gilleleje Bokseklub.

Oliver Møllenberg har nemlig indgået et nyt samarbejde med Forsman Sports Management. Det 18-årige boksetalent har underskrevet en fireårig aftale, skriver Gilleleje Bokseklub i en pressemeddelelse.

"Jeg har valgt at lave en kontrakt med Oliver på baggrund af, at jeg ser en stor fremtid for ham i professionel boksning. Jeg så hans debut, hvor, jeg synes, han imponerede — ikke bare i ringen men også i forhold til hans udtalelser før og efter kampen," fortæller Peder Forsman og fortsætter:

"Oliver har kun ét mål med sin boksning, og det er at blive verdensmester. Allerede nu bokser han fuldtid, han er gået all-in, og det tiltaler mig sindssygt meget."

Samtidig fremhæver Peder Forsman, at Oliver Møllenberg har fået den helt rigtige skoling og udvikling gennem de danske amatørrækker.

Klar på mere

Den 18-årige bokser, som kan skrive både sjællandsmester, to gange dansk mester og et nordisk mesterskab på cv'et, stod for knap 14 dage siden i ringen til sin første professionelle kamp. Den blev afgjort på knockout i første omgang. Med kontrakten håber Oliver Møllenberg, at han kan gå hele vejen med sin boksning.

"Jeg skal bokse en masse kampe og gerne de helt store. Jeg ved, at Peder er fremtiden i dansk boksning, og jeg kan mærke, at det her er det helt rigtige," fortæller Oliver Møllenberg, som har nogle helt klare mål.

"Mit næste mål er at blive den yngste juniorverdensmester i Danmark, og så vil jeg på sigt bokse mod de allerbedste og vinde de store forbund med Peder i spidsen," siger han.

Oliver bokser sin anden professionelle kamp ved Forsman Sports Management stævne i Ringkøbing lørdag 23. februar. Første kamp under den nye kontrakt bliver 25. maj i Aarhus.

Publiceret 14 February 2019 15:30

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp