Svanesøen besøger lokale biografer

Biograf Gilleleje Bio og Tisvilde Bio får besøg af balletten Svanesøen fra 1877. Tjajkovskijs følelsesladede musik formidler ballettens indhold, og er med til at gøre Svanesøen til en af verdens mest berømte balletter.

Torsdag 21. februar, kl. 19.30 sendes balletten live fra Opera National de Paris til Gilleleje Bio i Kulturhavnen og Tisvilde Bio i Tisvildeleje. Billetter kan bestilles på www.gillelejebio.dk og www.tisvildebio.dk.

Svanesøen handler om Prins Siegfried, der er splittet i sin kærlighed mellem den hvide svaneprinsesse (Odette) og den sorte (Odile), som han på grund af trolddom ser som den samme.

Prins Siegfried, netop fyldt 21 år, har fået en armbrøst i fødselsdagsgave. Hans mor, dronningen, vil til et bal have ham til at vælge en livspartner mellem seks prinsesser. Men han er ligeglad og stikker af sammen med sine venner, ned til skovsøen.

Her oplever de et magisk øjeblik. En gruppe hvide svaner forvandler sig til unge smukke kvinder.

Publiceret 13 February 2019 15:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp