Ved et foredrag 13. februar i Luthersk Missionsforening i Gilleleje fortæller Marianne Korsholm om sit seneste møde med Etiopien. Pressefoto

Ved et foredrag 13. februar i Luthersk Missionsforening i Gilleleje fortæller Marianne Korsholm om sit seneste møde med Etiopien. Pressefoto

Marianne Korsholms nye møde med Etiopien

foredrag Allerede som yngre lærer blev Marianne Korsholm fra Hillerød bidt af sit arbejde på det afrikanske kontinent. Det blev dengang til flere års ophold i Tanzania med undervisningsopgaver.

Hendes energi og initiativ har i en mere moden alder ført hende tilbage til Tanzania og Etiopien i flere omgange.

Senest har hun boet i Etiopien, hvor hun har undervist både udlændinges børn og lokale teologistuderende i sprogfag.

Marianne Korsholm holder onsdag 13. februar kl. 14.30-16.30 foredrag om sit seneste møde med landet Etiopien ved et eftermiddagsmøde i Luthersk Missionsforening, Vesterbrogade 22 i Gilleleje. Det gør hun ved hjælp af både ord og billeder.

Arrangementet er gratis. Der serveres kaffe midtvejs. Alle interesserede er meget velkomne.

jesl

Publiceret 10 February 2019 07:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl