På søndag 10. februar kl. 15-17 er Beate Richter en af fortællerne i et stille hjørne på Gilleleje Bibliotek. Pressefoto

På søndag 10. februar kl. 15-17 er Beate Richter en af fortællerne i et stille hjørne på Gilleleje Bibliotek. Pressefoto

Nordkystfortællerne tilbage i Kulturhavnen

arrangement Fortællergruppen Nordkystfortællerne tager søndag 10. februar kl. 15-17 hul på forårssæsonen med fortællearrangementer i Kulturhavn Gilleleje.

Nordkystfortællerne holder liv i den mundtlige fortælletradition og -kunst ved at fortælle historier, som de enten selv finder på, eller som de stjæler eller henter inspiration til fra andre. En gang hver måned kan man møde op i et stille hjørne af Gilleleje Bibliotek og lade sig underholde af de spændende historier.

Ved årets første fortællearrangement er det Beate Richter og Karl Erik Frederiksen, der står på programmet.

Beate Richter er uddannet skuespiller i Tyskland og har, mens hun har boet i Danmark, oversat flere samlinger med europæiske eventyr til dansk.

Karl Erik Frederiksen, der kan betegnes som ekspert i vandrehistorier og folkesnak, vil denne dag lade sig inspirere af både lokal og nordisk overlevering.

Entréen følger billetpriserne i Gilleleje Bio, 75 kroner for voksne – men gratis for børn. Billetter på www.kulturhavngilleleje.dk eller ved indgangen.

jesl

Publiceret 09 February 2019 11:30