Esrum Amatør Teater søger nye skuespillere.

Esrum Amatør Teater søger nye skuespillere.

Skuespillere søges til teaterforening

Fritid Er der en lille skuespiller inden i dig? Kan du lide at optræde? Hvis ja, så hører Esrum Amatør Teater meget gerne fra dig.

"Vi er et lokalt amatørteater, med p.t. otte medlemmer fordelt over aldersgruppen 46 til 73 år. Vi mangler flere medlemmer specielt i alderen 20 til 40 år. Men alle er velkommen. Har du lyst til at prøve kræfter med os, øver/leger vi hver onsdag kl. 19.30 til 22.00," skriver Esrum Amatør Teater i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Det teater, som vi laver, er altid sjove stykker, lidt fald på halen stykker. Vi har det altid sjovt, og meget svært ved at lade være med at grine, når vi spiller. Vi har desuden en årlig weekendtur rundt om i landet, hvor vi hygger os sammen, og har hyggeligt socialt samvær. Efter premieren, som vi som regel har om foråret, tager vi hul på en ny sæson og nyt stykke."

Hvis du er interesseret så skal du bare møde op. Der er med stor sandsynlighed i rolle til dig. Esrum Amatør Teater øver og spiller i Skovkanten, Esrum Hovedgade 21 B, 3230 Græsted. Ring for nærmere oplysninger til Birthe Frederiksen, telefon 26608207.

Publiceret 08 February 2019 11:30

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl