Esrum Amatør Teater søger nye skuespillere.

Esrum Amatør Teater søger nye skuespillere.

Skuespillere søges til teaterforening

Fritid Er der en lille skuespiller inden i dig? Kan du lide at optræde? Hvis ja, så hører Esrum Amatør Teater meget gerne fra dig.

"Vi er et lokalt amatørteater, med p.t. otte medlemmer fordelt over aldersgruppen 46 til 73 år. Vi mangler flere medlemmer specielt i alderen 20 til 40 år. Men alle er velkommen. Har du lyst til at prøve kræfter med os, øver/leger vi hver onsdag kl. 19.30 til 22.00," skriver Esrum Amatør Teater i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Det teater, som vi laver, er altid sjove stykker, lidt fald på halen stykker. Vi har det altid sjovt, og meget svært ved at lade være med at grine, når vi spiller. Vi har desuden en årlig weekendtur rundt om i landet, hvor vi hygger os sammen, og har hyggeligt socialt samvær. Efter premieren, som vi som regel har om foråret, tager vi hul på en ny sæson og nyt stykke."

Hvis du er interesseret så skal du bare møde op. Der er med stor sandsynlighed i rolle til dig. Esrum Amatør Teater øver og spiller i Skovkanten, Esrum Hovedgade 21 B, 3230 Græsted. Ring for nærmere oplysninger til Birthe Frederiksen, telefon 26608207.

Publiceret 08 February 2019 11:30