I filmen 'Mødregruppen' finder den nybagte mor Line ud af, at hendes mand Bjørn har været hende utro og rejser tilbage til provinslivet. Pressefoto

I filmen 'Mødregruppen' finder den nybagte mor Line ud af, at hendes mand Bjørn har været hende utro og rejser tilbage til provinslivet. Pressefoto

Ferie med Vilde Rolf, Lego og mødregruppen

film Fra 7. februar byder Gilleleje Bio på premiere på tre oplagte vinterferiefilm.

Kl. 17.30 er der premiere på 'Vilde Rolf smadrer internettet' med dansk tale.

Spilfigurerne Rolf og Vanilje von Schlick har levet i deres arkadespil i seks år siden etteren, men pludselig går rattet til Vaniljes bilspil i stykker. Vennerne øjner en mulighed for at reparere spillet ved at købe et nyt rat på internettet.

Kl. 16.30 er der premiere på 'Lego-filmen 2'. Der er gået fem år, siden alting gik amok, og nu må borgerne endnu en gang kæmpe mod en ny trussel - en Lego Duplo-invasion fra det ydre rum.

Kampen for at overvinde invasionen og genoprette freden i Lego-universet, betyder en magisk rejse for Emmet, Lucy, Batman og deres venner.

Kl. 20 er der premiere på 'Mødregruppen'.

Den nybagte mor Line forlader jetset-livet i Hong Kong til fordel for provinslivet på Sydfyn, da hun finder ud af, at hendes mand Bjørn har været hende utro. Det bliver en rejse tilbage til rødderne sammen med den indebrændte keramikerkunsine Maja og en sprudlende mødregruppe.

jesl

Publiceret 08 February 2019 17:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl