Biograffilm til ferien

BIO Tisvilde Bio har premiere på 'Vilde Rolf smadrer internettet', en ny film fra Disney. Det er en fortsættelse af 'Vilde Rolf', historien om skurken Rolf fra internetspillet, som hellere vil være en helt og veninden Vanilje. I filmen er internettet en stor by, dannet af alle internetsiderne. De møder pop-up annoncer, online auktioner, 11 Disney prinsesser og et dødbringende online spil. Filmen er fyldt med Easter Eggs – påskeæg – med referencer til andre Disney film, computerspil og andre internetfænomener. I andre lande er der gået sport i at finde så mange som muligt. 9. februar kl. 13, 10. februar kl. 12, 11.-17. februar kl. 16.

Svenske 'Unge Astrid' om forfatteren Astrid Lindgren spiller fortsat hele ugen. Det er en historie om kærlighed, adskillelse og savn men også om hvordan Astrid går fra at være en ung pige til at være en voksen kvinde. 6.-10. februar kl. 20.

For de voksne vises 'Kursk' instrueret af Thomas Vinterberg. Om 23 mænds tragiske død ombord på den forliste kæmpeubåd Kursk, som efter en eksplosion ombord ligger på havets bund. Om menneskelige omkostninger ved storpolitisk stolthed og ulyst til at indrømme fejl eller bede om hjælp. 11. februar kl. 20

CV

Publiceret 07 February 2019 17:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl