Biograffilm til ferien

BIO Tisvilde Bio har premiere på 'Vilde Rolf smadrer internettet', en ny film fra Disney. Det er en fortsættelse af 'Vilde Rolf', historien om skurken Rolf fra internetspillet, som hellere vil være en helt og veninden Vanilje. I filmen er internettet en stor by, dannet af alle internetsiderne. De møder pop-up annoncer, online auktioner, 11 Disney prinsesser og et dødbringende online spil. Filmen er fyldt med Easter Eggs – påskeæg – med referencer til andre Disney film, computerspil og andre internetfænomener. I andre lande er der gået sport i at finde så mange som muligt. 9. februar kl. 13, 10. februar kl. 12, 11.-17. februar kl. 16.

Svenske 'Unge Astrid' om forfatteren Astrid Lindgren spiller fortsat hele ugen. Det er en historie om kærlighed, adskillelse og savn men også om hvordan Astrid går fra at være en ung pige til at være en voksen kvinde. 6.-10. februar kl. 20.

For de voksne vises 'Kursk' instrueret af Thomas Vinterberg. Om 23 mænds tragiske død ombord på den forliste kæmpeubåd Kursk, som efter en eksplosion ombord ligger på havets bund. Om menneskelige omkostninger ved storpolitisk stolthed og ulyst til at indrømme fejl eller bede om hjælp. 11. februar kl. 20

CV

Publiceret 07 February 2019 17:00