Profetier for fremtiden med Steen Landsy

foredrag Yoga Meditation Healing Forening Nordsjælland inviterer til foredrag med Steen Landsy torsdag 7. februar kl. 19-21.30 i Helsinge Kulturhus, Skolegade 43, om 'Profetierne for fremtiden - hvad har de sagt - hvad kan vi forvente?'.

"Det er en helt ekstraordinær spændende tid vi lever i netop i disse årtier. Ud fra et åndsvidenskabeligt synspunkt er de mange umiddelbart forekommende modstridende kræfter i verden netop nu blot katalysatorer til dén videreudvikling, som er nødvendig for den menneskelige evolution - i forbindelse med, at menneskeheden er ved at vågne op og højne bevidstheden på alle planer," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Hvordan kan clairvoyante forudsige fremtiden for en person? For en nation? For hele verden?

De kloge

Sådan sagde de kloge - hør forudsigelserne. Sådan blev det - nik genkendende til virkeligheden. Sådan bliver det - hør forudsigelserne, lyder oplægget til foredraget.

Hør om en spirituel rejse gennem fortid, nutid, fremtid. Ingen tilmelding. Entré 100 kr., medlemmer 80 kr.

jesl

Publiceret 06 February 2019 15:00

Amanda og Piazzolla i Tisvilde Bio

Film Så er der nye film på plakaten i Tisvilde Bio. En af dem er filmen 'Amanda'.

Den syvårige Amanda mister sin mor ved et terrorangreb i Paris. Det ændrer på alle måder hendes liv. Hendes onkel, David er lidt af en dagdriver og er løsansat i parkvæsenet. Han har et nært forhold til sin niece men slentrer ellers gennem livet på bedste beskub. En aften skal han mødes med sin kæreste og Amandas mor for at fejre hendes nyerhvervede kørekort. Han er som sædvanligt for sent på den. Da han ankommer er det utænkelige sket. Terrorens har stukket sit afskyelige fjæs frem.

David skal nu ud over chokket og tabet også tage vare på sin lille niece, men hvordan kommer de videre i livet og bringer håbet tilbage. Der er rørende scener i filmen, som når David i et forsøg på at glemme smider søsterens tandbørste ud. Amanda opdager helt sønderknust, at morens tandbørste er væk. Det er her i dagligdagens praktiske detaljer, at traumet slår igennem. Den slags detaljer blænder kameraerne normalt ned for, men her eksponeres savnet, så det gør ondt. Filmen vises 21., 22., 24. og 25. august klokken 20 samt 23. august klokken 15.

Dokumentar

'Piazzolla – The years of the Shark' er en dokumentarfilm om argentineren Astor Piazzolla (1921-1992). Han var et musikalsk geni, der formåede at forny tango-genren.

Filmen går tæt på manden og myten, og sammen med sønnen Daniel dykkes der ned i private lyd- og videooptagelser. Han var en af de største bandoneón-spillere i verden. Det er et instrument, der har meget tilfælles med harmonikaen. Han genopfandt tangoen som finkultur, der førte tangoen ind i koncertsalene. Den slags gjorde man ikke ustraffet. Tangoen var ikke længere en folkelig tilbedt dansemusik og nationalkultur, og befolkningen i hjemlandet Argentina var rasende. Han var slet og ret forræder. Dokumentaren vises 25. august klokken 16 og 28. august klokken 20.