På lørdag 9. februar kan man lave gaver med garn på Græsted Bibliotek.

På lørdag 9. februar kan man lave gaver med garn på Græsted Bibliotek.

Krea-lørdag i Blik med strik og hækling

aktiviteter Blik - Græsted Bibliotek holder Krea-lørdag 9. februar kl. 10-13 med temaet 'Gaver med garn'.

Denne lørdag er der strik og hækling på programmet, hvor man laver sjove ting med garn. Arrangementet er både for voksne og større børn.

Har man en opskrift, der driller, eller har man brug for ny inspiration, lyst til at lære at knytte et armbånd, lave en blæksprutte eller flette en snor ved hjælp af et vikingehjul, så gælder det bare om at møde op.

Kreadage i Blik er for alle, der har lyst til at mødes med andre kreative for at tilbringe et par timer med deres yndlingsaktivitet.

Lis, Janne, Anne eller Sanne fra Blik's strikkecafé kommer og demonstrerer en ny aktivitet hver gang.

Næste krea-lørdage

9.marts er emnet 'Skulptur og Figur', hvor man med ståltråd og modellervoks former figurer og skulpturer.

13.april er emnet 'Mal en fisk', hvor man gentager aktiviteten med at male på en (død) fisk med akrylmaling og lave et aftryk på japanpapir.

Der er ingen tilmelding, og det er gratis, dog må materialeudgifter påregnes.

jesl

Publiceret 05 February 2019 15:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl