Nargiz fra Azerbaijan

Nargiz fra Azerbaijan

En aften medNargiz fra Azerbaijan

Foredrag Sognegården i Gilleleje får besøg af Nargiz, som har taget turen fra et fremmed land til Danmark. Ligesom hun har taget skiftet fra islam til kristendom. Disse begivenheder og oplevelser vil hun fortælle om til en sogneaften, torsdag 7. februar kl. 19.30.

Nargiz kommer fra Azerbaijan, som er et muslimsk land. I 2003 kom hun til Norge og senere til Danmark. Hun blev modtaget med stor næstekærlighed og varme, som hun aldrig glemmer. Hun har gået på højskole sammen med sin bror.

Hun er blevet kristen og har altså skiftet tro. Den måde, hvorpå, hun blev modtaget i Danmark har også gjort et stort indtryk på hendes familie hjemme i Azerbaijan.

Hun er i dag uddannet i materiel kultur og didaktik, men har også stor interesse for psykosociale udfordringer. I sit speciale og sin bachelor har hun netop haft fokus på dette. Oprindeligt var hun pædagog. Privat er Nargiz gift med Lars og bor på Vesterbro.

Der lægges op til en spændende aften om levende menneskers liv og kristne tro. Dette er denne vinters sidste aften i serien: 'Min vej til kristendommen'.

CV

Publiceret 05 February 2019 18:00

SENESTE TV