Nargiz fra Azerbaijan

Nargiz fra Azerbaijan

En aften medNargiz fra Azerbaijan

Foredrag Sognegården i Gilleleje får besøg af Nargiz, som har taget turen fra et fremmed land til Danmark. Ligesom hun har taget skiftet fra islam til kristendom. Disse begivenheder og oplevelser vil hun fortælle om til en sogneaften, torsdag 7. februar kl. 19.30.

Nargiz kommer fra Azerbaijan, som er et muslimsk land. I 2003 kom hun til Norge og senere til Danmark. Hun blev modtaget med stor næstekærlighed og varme, som hun aldrig glemmer. Hun har gået på højskole sammen med sin bror.

Hun er blevet kristen og har altså skiftet tro. Den måde, hvorpå, hun blev modtaget i Danmark har også gjort et stort indtryk på hendes familie hjemme i Azerbaijan.

Hun er i dag uddannet i materiel kultur og didaktik, men har også stor interesse for psykosociale udfordringer. I sit speciale og sin bachelor har hun netop haft fokus på dette. Oprindeligt var hun pædagog. Privat er Nargiz gift med Lars og bor på Vesterbro.

Der lægges op til en spændende aften om levende menneskers liv og kristne tro. Dette er denne vinters sidste aften i serien: 'Min vej til kristendommen'.

CV

Publiceret 05 February 2019 18:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl