11. februar er der familieworkshop, hvor man maler strandsten. Pressefoto

11. februar er der familieworkshop, hvor man maler strandsten. Pressefoto

Mal på sten på Gilleleje Bibliotek

aktiviteter Mandag 11. februar kl. 11-13 er der familie-workshop på Gilleleje Bibliotek, hvor man kan male på strandsten med Mugge p.

Her er plads til børn og voksne , i en glad og let stemning, skriver biblioteket om workshoppen, der holdes på Mezzaninen.

Man skal selv medbringe nogle tørre strandsten, så sørger biblioteket for tuscher og lak. Arrangementet er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

jesl

Publiceret 22 January 2019 20:00

Tisvilde Koret søger flere medlemmer

Sang Tisvilde Koret er et kvindekor, som lige nu består af 24 kvinder. Koret er et tre-stemmigt kor med et bredt repertoire.

"Koret ledes af Erik Knudsen, som er en ung ambitiøs korleder, der til stadighed uddanner sig videre og finder nye spændende veje for koret. Korlederens engagement og glæde ved sangen smitter og får alle i koret til at yde det bedste de har lært," skriver Tisvilde Koret i en pressemeddelelse. Koret synger sange fra den nordiske sangskat, sange med kirkeligt islæt og sange fra det lettere klassiske repertoire. Koret er så heldigt, at få lov til at synge i Vejby Kirkes Sognegård.. Man mødes hver mandag aften klokken 19.00 til 21.15.

Første aften i den nye sæson er mandag 2. september. Sæsonen strækker sig frem til slutningen af april 2020.