Blistrup Foreningsfitness holder Fitness Tryday 27. Januar. Pressefoto

Blistrup Foreningsfitness holder Fitness Tryday 27. Januar. Pressefoto

Hele landet går til fitness på samme tid

Motion Vær med når Blistrup Foreningsfitness slår dørene op og holder Fitness Tryday 27. januar mellem kl. 14 og 16 på Toftegårdsvej 6 i Blistrup.

Fitness Tryday er et landsdækkende event, hvor foreninger over hele landet holder åbent hus, og hvor alle interesserede har mulighed for at prøve forskellige former for fitness på egen krop.

"Fitness er for alle uanset alder og niveau, så kom og prøv kræfter med fitness, funktionel træning eller indoor cycling i din lokale forening i Blistrup. Vores uddannede fitness- og indoor cycling instruktører står klar til at fortælle om foreningen, guide dig i brug af træningsmaskinerne og vejlede dig i, hvordan du kan få lagt et træningsprogram. Og så er det lige meget om du vil have cadio træning til indoor cycling, styrke ryg og core ved funktionel træning eller have store overarme ved at løfte jern," skriver Blistrup Foreningsfitness i en pressemeddelelse.

Interesserede kan prøve kræfter med funktionel træning fra kl. 14 til 14.30, indoor cycling fra kl. 14.30 til 15.30 og funktionel træning igen fra 15.30 – 16.

Kapp

Publiceret 21 January 2019 07:00