Tubas kommunikationschef Sisse Tvegaard Andersen (th.) takkede klubbens præsident Bettina Kaysø for donationen på 10.000 kr.

Tubas kommunikationschef Sisse Tvegaard Andersen (th.) takkede klubbens præsident Bettina Kaysø for donationen på 10.000 kr.

Græsted Rotary støtter Tuba med 10.000 kr.

donation Græsted Rotary Klub har haft besøg af organisationen Tuba, der hjælper unge fra familier med misbrug.

Her blev klubbens medlemmer meget klogere på organisationens arbejde og på de store konsekvenser, der kan være ved at vokse op i en familie med misbrug.

Håb om lokalafdeling

Græsted Rotary Klub havde forud for besøget besluttet at donere 10.000 kroner til Tuba, som har 31 afdelinger over hele landet — dog ikke i Gribskov Kommune. Det arbejdes der dog på, for Tuba er i løbende dialog med kommunen omkring et muligt samarbejde.

Landsleder for Tuba Henrik Appel glæder sig over den lokale opbakning: "Vi er ovenud taknemmelige for den gavmilde donation. Det betyder meget både for os og for de unge, der søger vores hjælp. Vi ved, at dette problem også findes i Gribskov Kommune, og det varmer, at der er folk i kommunen, der ønsker at støtte vores arbejde. Vi håber også, at vi på et tidspunkt kan åbne en afdeling i Gribskov Kommune," siger han i en pressemeddelelse fra Græsted Rotary Klub.

jesl

Publiceret 21 January 2019 14:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl