Sjov for hele familien

Familie Hip-hop, historier og hoppeborg skal gøre det fedt at være børnefamilie. Med et familie-event lørdag 19. januar sætter en gruppe af frivillige foreninger og BLIK – Græsted Bibliotek gang i konceptet ”Familietid – det skal være fedt at være børnefamilie”. Festen begynder kl. 14 og slutter 16.30. Den bliver afholdt i BLIK – Græsted Bibliotek og markerer starten på et år, hvor en gruppe frivillige foreninger, Græsted Kirke og BLIK gerne vil inspirere Gribskovs børnefamilier til fede, fælles oplevelser.

”I familierne sidder vi ofte med hver sin skærm og oplever verden hver for sig. Med familietid vil vi gerne sætte en bevægelse i gang, hvor vi hjælper hinanden med at komme ud og opleve noget – sammen,” forklarer én af initiativtagerne, Inger Hørup Slot fra BLIK – Græsted Bibliotek.

Festen starter med en Rimrejse, når freestyle-veteranerne Strøm og PTA tager publikum med på tur rundt i impro-rappens verden. Udover det kan man opleve en række af frivillige foreninger byder på ”smagsprøver” på sjove ting, man kan lave som barn og familie i Gribskov og så kommer storyteller Carsten Islington forbi og fortæller historier. Alle Gribskovs børn og voksne er velkommen til festen, som er ganske gratis.

Publiceret 16 January 2019 00:00

SENESTE TV