Kræmmerhuset i Vejby flytter midlertidig ind i lokalerne hos Pizza 44, der holder vinterlukket. Man får også nyt navn nemlig Design og Kuriosa. Pressefoto

Kræmmerhuset i Vejby flytter midlertidig ind i lokalerne hos Pizza 44, der holder vinterlukket. Man får også nyt navn nemlig Design og Kuriosa. Pressefoto

Butik flytter til andre lokaler

Erhverv Kræmmerhuset i Vejby flytter midlertidig ind i lokalerne hos Pizza 44, der holder vinterlukket.

Kræmmerhuset, der hidtil haft haft butik og lokaler på Tisvildevej 3 i Vejby overfor Rema 1000, flytter på grund af salg af hus og butik, hvor man har været indtil nu. De nye lokaler er på Holløselund Strandvej 44, hvor Pizza 44 har deres restaurant.

Restauranten er vinterlukket til medio april, hvor de igen åbner til påske. Lokalet står tomt, derfor er det lykkedes Kræmmerhuset at leje lokalet fra 24. november og til påske. Kræmmerhuset har også skiftet navn til Design og Kuriosa, hvor de sælger blandt andet loppefund fra en svunden tid. Forretningen håber i den mellemliggende periode at finde et egnet lokale i Vejby-området til deres mange loppefund og designprodukter, oplyser forretningen.

Kapp

Publiceret 06 December 2018 07:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.