5. december breder julestemningen sig i Tibirke Kirke, når der er julekoncert med gæstesolister og fællessang. Pressefoto

5. december breder julestemningen sig i Tibirke Kirke, når der er julekoncert med gæstesolister og fællessang. Pressefoto

Julekoncert med fællessang i Tibirke

arrangement Tibirke Kirkes menighedsråd og Tisvildekoret byder igen i år velkommen til julekoncert i Tibirke Kirke onsdag 5. december kl.19.

Korleder Erik Knudsen har bundet en buket af sange, salmer og satser, som man glæder sig til at dele med dem, der finder vej til den smukke gamle kirke denne aften.

Kaffe og kage bagefter

Med er gæstesolisterne Nikole Damgaard Sokianos, sopran og Henrike Henken, mezzosopran og på klaveret Morten Legène, organist.

Efter koncerten inviterer menighedsrådet til at nyde kaffe og kage i kirken, som er blevet fyldt med musik og sang.

"Vi glæder os også til at synge fællessangene med jer," skriver menighedsrådet i en pressemeddelelse.

jesl

Publiceret 03 December 2018 07:00

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV