Med årets skrabekalender kan du vinde fine lokale præmier og måske også hovedgevinsten fra Star Tours. Tegning: Henrik Christensen

Med årets skrabekalender kan du vinde fine lokale præmier og måske også hovedgevinsten fra Star Tours. Tegning: Henrik Christensen

Fra os til dig: Juleskrab med lokale præmier

Spil gratis med på årets julekalender, som ligger klar til dig på vores hjemmeside

Af
Michael Harsvik

Vi skal igen minde om vores fantastiske juleskrabe-kalender, hvor mange desværre gik forgæves i weekenden på grund af et manglende link i mobil-versionen.

Julekalenderen finder du her.

Det er lokale handlende, der har bidraget med præmier til vores julekalender, der lige nu ligger klar til at blive skrabet. Under hver af de 24 låger gemmer der sig en butik, der har skænket dagens præmie.

Rejs med Sun Tours

Ud over fine præmier er hovedgevinsten i år et gavekort til Sun Tours på 20.000 kroner, som trækkes blandt alle deltagere i juleskrabet.

Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig også nyhedsbreve fra din lokale avis og Sun Tours. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt afmelde dine nyhedsbreve igen. Vi ønsker dig held og lykke med skraberiet - og en rigtig god jul!

Publiceret 03 December 2018 11:45

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV