20. september kom besøgende nummer 1.000.000 ind ad døren og blev modtaget med blomster. Pressefoto

20. september kom besøgende nummer 1.000.000 ind ad døren og blev modtaget med blomster. Pressefoto

Kulturhavnen fejrer to års fødselsdag

Mandag 3. december byder man på bobler, skattejagt, lagkage og musik

Arrangement Kulturhavn Gilleleje fejrer to års fødselsdag på mandag 3. december med et stort program hele dagen for både børn og voksne. Blandt andet byder man på højtlæsning i biblioteket, skattejagt, lagkage, musik med kendt duo og langbordsmiddag med et glas gratis bobler.

Det har været to år med omfattende og mangeartede aktiviteter i det smukke kulturhus, skriver pr-gruppen for Kulturhavn Gilleleje i en pressemeddelelse.

Hver måned har budt på nye premierefilm, og et væld af foredrag og musikalske arrangementer har beriget livet for både fastboende, turister og sommerhusejere.

200 frivilliges indsats

De 200 frivillige i huset viser, hvor stor en opbakning Kulturhavnen har i Gilleleje blandt borgerne.

På kulturhavnens scener, Mezzaninen, Børnetrappen og Kulturbroen samt den store biografsal har i de forløbne to år en række markante musikere trykket den af, og de 'små' scener som Børnetrappen og Mixhjørnet har dannet rammer om foredrag flamencodans, debatarrangementer og meget andet.

Gilleleje bibliotek flyttede ved åbningen i 2016 fra Pyramiden ind i kulturhavnen. Og det har sat sine spor. De daglige besøgstal er tredoblede.

Og 20. september kl. 12.08 ankom besøgende nummer 1.000.000, Tage Nielsen, ind ad svingdøren og blev modtaget med musik og blomster.

Det detaljerede program for fødselsdagsfejringen kan ses på www.kulturhavngilleleje.dk.

jesl

Publiceret 01 December 2018 07:00