Brugerne har taget godt imod konceptet 'Lørdagsmusik i Biblioteket' med en uhøjtidelig ramme, hvor der er mulighed for dialog med musikerne. 17. november er turen kommet til Rocks’n Gravel. Pressefoto

Brugerne har taget godt imod konceptet 'Lørdagsmusik i Biblioteket' med en uhøjtidelig ramme, hvor der er mulighed for dialog med musikerne. 17. november er turen kommet til Rocks’n Gravel. Pressefoto

Rocks’n Gravel spiller country and folk

musik Lørdag 17. november kl. 11-13 præsenterer Helsinge Bibliotek efterårets sidste bud på 'Lørdagsmusik i Biblioteket'. Denne gang er det den nordsjællandske gruppe Rocks’n Gravel, der spiller country and folk.

Rocks’n Gravel spiller ifølge en pressemeddelelse et mix af musik, der centrerer sig om country og folk i bred forstand.

Bandet har mere end tre årtier på bagen. Med diverse akustiske og elektriske strengeinstrumenter leverer de deres helt særegne versioner af kendte og ukendte sange fra mestendels den amerikanske sangskat, men også eget materiale er med i deres repertoire.

Helsinge Bibliotek har dette efterår med en varieret palet præsenteret 'Lørdagsmusik i Biblioteket' fast en gang om måneden. Intentionen er i videst mulige omfang at præsentere lokale musikere.

Lørdagsmusik i Biblioteket genoptages i det nye år. Biblioteket kan allerede nu løfte sløret for januar måneds lørdagsmusik, hvor det er guitaristen Finn Olafsson, der sørger for den musikalske ramme.

jbe

Publiceret 14 November 2018 21:00

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.