Bodil Heister

Bodil Heister

Der synges på svensk

viseaften Har man hang til svenske viser, så er der mulighed for at nyde en aften fuld af musikalitet og lune, når Foreningen Rågeleje Strand inviterer til musik og mad på restaurant 'Søstjernen' i Rågeleje.

Her bliver der mulighed for at høre viser fra den store svenske sangskat formidlet af musiker og komponist Bodil Heister og professionel bassanger Ove Mynderup.

Arrangementet finder sted fredag den 23. november kl. 18.30, og interesserede kan tilmelde sig på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 21275413.

CV

Publiceret 14 November 2018 18:00

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.