Konkurrence: Send os dit græskar-hoved

Vær med i konkurrencen om fem kagemænd

Hvis du skynder dig, kan du stadig nå at være med i Ugeposten og Kvicklys konkurrence om en kæmpestor kagemand.

Der er kommet mange billeder ind, men dommerne tager med glæde imod endnu flere. Reglerne er enkle: Skær et græskarhoved og send os et billede af det. Send det til Ugeposten – enten med brev til Ugeposten, Østergade 32, 3200 Helsinge eller pr. mail til ”annonce@ugeposten.dk”. Vi skal have billedet (husk navn, adresse og telefonnummer) senest onsdag den 24. oktober klokken 12.00.

En dommerkomité bestående af medarbejdere fra Ugeposten og Kvickly vil derefter bedømme de indsendte hoveder, og fem vindere kan glæde sig til en kæmpestor kagemand.

Vinderne får direkte besked og bliver desuden offentliggjort i Ugeposten.

Publiceret 23 October 2018 15:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.