Der er halloween-stemning over den gamle station i Græsted 27. oktober, hvor man kan tage veterantoget mellem Græsted og Gilleleje. Pressefoto

Der er halloween-stemning over den gamle station i Græsted 27. oktober, hvor man kan tage veterantoget mellem Græsted og Gilleleje. Pressefoto

Halloween-uhygge i det mørke veterantog

aktiviteter Igen i år kører Veterantoget halloweentur mellem Græsted og Gilleleje. Det sker lørdag 27. oktober, hvor det gamle diesellokomotiv bliver spændt for vognene.

Og så går det ellers ud i aften- og nattemørket, hvor man kan nyde turen gennem mørket i de dunkle kupeer.

Børn i udklædning kører gratis, og ellers koster billetter 50 kr. Der køres fra Græsted kl. 17, 18, 19 og 20 og fra Gilleleje 17.30, 18.30, 19.30 og 20.30.

Når man er retur i Græsted, køres toget op til spøgelsesgården Fredbogaard, hvor togets personale følger passagerne helt hen til porten.

På den gamle spøgelsesgård sælges der kaffe, te og kager i laden, og man kan købe et græskar, som man kan skære ansigt i. Der vil være hjælp til det praktiske fra Veterantræfforeningens kaffedamer.

Gæsterne er også velkomne til at stå af på den gamle station, som vil være åben med mulighed for i remisen at se på de vogne, som Veterantoget har under reparation.

Der er fri entré til Fredbogaard og stationen, som begge er åbne fra kl. 16.30.

Læs mere på www.veterantoget.dk.

jesl

Publiceret 23 October 2018 16:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.