Nyt yogastudio i hovedgaden

Læs mere her

forretning Lene Anine åbner et nyt yogastudie på adressen Gilleleje Hovedgade 19.

"Jeg har haft yogastudio i Græsted i 12 år. Dyrkyoga.dk har ligget i forbindelse med privaten, og har fungeret med plads til 8 deltagere på 5 ugentlige hold. Det har kørt godt i 12 år med fulde hold, men det har jo ligget lidt gemt," fortæller Lene Anine.

"Jeg har længe gerne villet udvide, men det tog lidt tid at finde det rette sted. Men da først idéen opstod, at det skulle være på Kristiansborg i Gilleleje, gik det hurtigt. Da jeg er ved at uddanne mig i en energi-medicin uddannelse var det oplagt at der også skulle være plads til et behandlerrum, og lejemålet gav rig plads til begge dele," fortæller hun.

Forretningen i Gilleleje bliver bliver på cirka 100 kvm med plads til 12 deltager e i yogasalen, et stort behandlerrum og kælder til omklædning. Indgangen er stor og med plads til at sætte sig inden holdstart.

Alle er velkomne til receptionen.

-vik

Publiceret 22 October 2018 10:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.