Arkivfoto

Arkivfoto

Nekrolog: Alice er desværre gået bort - alt for tidligt

Af
Søborg SG&I

Mindeord Alice Christensen er desværre gået bort. Alt for tidligt, syntes alle vi, der kendte hende.

Alice havde stadig lige til det sidste og på trods af den sygdom, der tog livet af hende, masser af mod på livet og energi til at tage sig af sine mange interesser. Alice var en ukuelig optimist som altid, hvor man end mødte hende med sit venlige og humørfyldte væsen, spredte god stemning omkring sig. Kun sjældent kunne hun blive stødt, hvis hun følte sig uretfærdigt behandlet, men hun fik altid på en god måde sagt sin mening, så man vidste, hvor hun stod. Og tingene skulle altid gå reelt til.

Alice var altid hjælpsom og havde energi og lyst til at gøre meget både for sine egne, og for de fællesskaber hun var en del af.

Alice har haft stor betydning for Søborg SG&I. Hun tog, med godt humør, mange arbejdsopgaver på sig. Der kan nævnes foreningens kræmmermarkeder, banko-spil, fastelavn og juletræsfester. Da Orla stadig var i live, gjorde de begge en meget stor indsats. Da den nye sal til forsamlingshuset skulle bygges, var de med, og også til at samle loppeting ind og til at afholde loppemarkeder.

Og Alice havde altid tanke for andre. Ofte, når folk gik og var i gang med forberedelser til kræmmermarked på pladsen, kom Alice lige forbi med en kurv med kaffe og lidt brød til.

For foreningens folkedansere har Alice gjort en kæmpe indsats. I de sidste mange år har hun stået i spidsen for afdelingen som formand. Hun har planlægt sæsoner med spillemænd og instruktører, meldt til stævner, ordnet budget og regnskaber, lavet udflugter for medlemmerne og deltaget i fællesmøder, og hun var også selv aktiv og med ude og danse for at repræsentere folkedanserne. Alice tog sig også af at passe og vedligeholde foreningens kostbare opvisningsdragter, og hun har selv været med til at sy flere af dragterne. Alle ting, som Alice havde med at gøre, skulle være i orden, og det var de!

Den sidste tid har været svær for Alice! Hun ville stadig så gerne være med. Så sent som 5. september, da folkedansernes vintersæson startede op, var Alice mødt op, men kræfterne rakte kun til at være tilskuer.

Med Alice er også en stor del af Søborgs historie forsvundet. Alice har boet i byen hele sit liv, og hun har kendt de fleste, som bor og har boet her. Når man fulgtes med Alice rundt i byen, kunne hun fortælle om mennesker og skæbner fra næsten hvert et hus.

Vi er mange, der vil savne og mangle Alice.

Ære være Alices minde.

Publiceret 19 October 2018 11:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.