Arkivfoto

Arkivfoto

Nekrolog: Alice er desværre gået bort - alt for tidligt

Af
Søborg SG&I

Mindeord Alice Christensen er desværre gået bort. Alt for tidligt, syntes alle vi, der kendte hende.

Alice havde stadig lige til det sidste og på trods af den sygdom, der tog livet af hende, masser af mod på livet og energi til at tage sig af sine mange interesser. Alice var en ukuelig optimist som altid, hvor man end mødte hende med sit venlige og humørfyldte væsen, spredte god stemning omkring sig. Kun sjældent kunne hun blive stødt, hvis hun følte sig uretfærdigt behandlet, men hun fik altid på en god måde sagt sin mening, så man vidste, hvor hun stod. Og tingene skulle altid gå reelt til.

Alice var altid hjælpsom og havde energi og lyst til at gøre meget både for sine egne, og for de fællesskaber hun var en del af.

Alice har haft stor betydning for Søborg SG&I. Hun tog, med godt humør, mange arbejdsopgaver på sig. Der kan nævnes foreningens kræmmermarkeder, banko-spil, fastelavn og juletræsfester. Da Orla stadig var i live, gjorde de begge en meget stor indsats. Da den nye sal til forsamlingshuset skulle bygges, var de med, og også til at samle loppeting ind og til at afholde loppemarkeder.

Og Alice havde altid tanke for andre. Ofte, når folk gik og var i gang med forberedelser til kræmmermarked på pladsen, kom Alice lige forbi med en kurv med kaffe og lidt brød til.

For foreningens folkedansere har Alice gjort en kæmpe indsats. I de sidste mange år har hun stået i spidsen for afdelingen som formand. Hun har planlægt sæsoner med spillemænd og instruktører, meldt til stævner, ordnet budget og regnskaber, lavet udflugter for medlemmerne og deltaget i fællesmøder, og hun var også selv aktiv og med ude og danse for at repræsentere folkedanserne. Alice tog sig også af at passe og vedligeholde foreningens kostbare opvisningsdragter, og hun har selv været med til at sy flere af dragterne. Alle ting, som Alice havde med at gøre, skulle være i orden, og det var de!

Den sidste tid har været svær for Alice! Hun ville stadig så gerne være med. Så sent som 5. september, da folkedansernes vintersæson startede op, var Alice mødt op, men kræfterne rakte kun til at være tilskuer.

Med Alice er også en stor del af Søborgs historie forsvundet. Alice har boet i byen hele sit liv, og hun har kendt de fleste, som bor og har boet her. Når man fulgtes med Alice rundt i byen, kunne hun fortælle om mennesker og skæbner fra næsten hvert et hus.

Vi er mange, der vil savne og mangle Alice.

Ære være Alices minde.

Publiceret 19 October 2018 11:00

SENESTE TV