På Kulturhavn Gilleleje bliver den nye bog af forfatteren Jørn Henrik Olsen fejret 24. oktober. Pressefoto

På Kulturhavn Gilleleje bliver den nye bog af forfatteren Jørn Henrik Olsen fejret 24. oktober. Pressefoto

Ny bog fejres på Kulturhavn Gilleleje

Bøger Kulturhavn Gilleleje danner rammen om en markering af forfatteren Jørn Henrik Olsens nye bogudgivelse med titlen ’Den brudte skønhed’.

Det sker på selve den officielle udgivelsesdag 24. oktober klokken 16.30 til 18.00. Jørn Henrik Olsen og solopianist Kristine Thorup, begge Gilleleje, har sammensat et smukt og stærkt program i ord og toner. Forfatteren bidrager med et par alvorlige og humoristiske indslag i forbindelse med den nye bog, der rummer essays om sorg, melankoli og kunst. Der er tale om et æstetisk pragteksemplar af en bog, som også gengiver kunstværker af billedhugger og maler Bente Polano.

Kristine Thorup giver to korte solokoncerter på stedets nye flygel, hvor hun spiller udvalgte værker af Grieg, Schubert, Mendelsohn og Chopin. Der er gratis adgang, og alle interesserede er velkommen.

Der bliver mulighed for at købe den nye bog og at få den signeret af forfatteren. Arrangementet foregår på Mezzaninen i Kulturhavnen.

Kapp

Publiceret 16 October 2018 16:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.