Kom med ud at fisk 20. oktober. Pressefoto

Kom med ud at fisk 20. oktober. Pressefoto

Tag med på fisketur på det åbne hav

Fritid Tag på familefisketur og få fladfisk på krogen.

"Efteråret er topsæson for at fange fladfisk. Det er både et underholdende fiskeri med gode chancer for fangst, og samtidig er det en fornøjelse at spise de selvfangede fisk. Fiskeriet er derfor oplagt for både børn og unge - selv for dem, der aldrig har prøvet at fiske før. Gribskov Kommune og Fishing Zealand har derfor arrangeret en familiefisketur lørdag 20 oktober fra turbåden MS/Arresø," skriver Fishing Zealand i en pressemeddelelse.

Ombord på skibet, vil medlemmer fra Helsinge og Omegns Sportsfiskerforening stå klar til at hjælpe med alt det praktiske omkring fiskeriet. Har man ikke selv fiskegrej, så kan det lånes ombord.

"Vi mødes ved skibet klokken 06.45 og sejler kort derefter ud til nogle af de bedste fiskepladser, hvor vi fisker frem til klokken 12. Husk varmt tøj, der kan matche efterårsvejret og naturligvis også gerne en god madpakke. Tilmelding til turen sker ved at sende en mail til Ejvind@hartmund.dk eller ringe på 20258660 inden mandag 15. Oktober," skriver Fishing Zealand.

Kapp

Publiceret 15 October 2018 09:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.