Kom med ud at fisk 20. oktober. Pressefoto

Kom med ud at fisk 20. oktober. Pressefoto

Tag med på fisketur på det åbne hav

Fritid Tag på familefisketur og få fladfisk på krogen.

"Efteråret er topsæson for at fange fladfisk. Det er både et underholdende fiskeri med gode chancer for fangst, og samtidig er det en fornøjelse at spise de selvfangede fisk. Fiskeriet er derfor oplagt for både børn og unge - selv for dem, der aldrig har prøvet at fiske før. Gribskov Kommune og Fishing Zealand har derfor arrangeret en familiefisketur lørdag 20 oktober fra turbåden MS/Arresø," skriver Fishing Zealand i en pressemeddelelse.

Ombord på skibet, vil medlemmer fra Helsinge og Omegns Sportsfiskerforening stå klar til at hjælpe med alt det praktiske omkring fiskeriet. Har man ikke selv fiskegrej, så kan det lånes ombord.

"Vi mødes ved skibet klokken 06.45 og sejler kort derefter ud til nogle af de bedste fiskepladser, hvor vi fisker frem til klokken 12. Husk varmt tøj, der kan matche efterårsvejret og naturligvis også gerne en god madpakke. Tilmelding til turen sker ved at sende en mail til Ejvind@hartmund.dk eller ringe på 20258660 inden mandag 15. Oktober," skriver Fishing Zealand.

Kapp

Publiceret 15 October 2018 09:00

SENESTE TV