Så er der efterårsmølle på Ramløse historiske mølle. Pressefoto

Så er der efterårsmølle på Ramløse historiske mølle. Pressefoto

Så kører efterårs-møllen

Efterårsferie Så har Ramløse Mølleforening Efterårsmølle. Det sker søndag 14. oktober klokken 13 til 16 på Ramløse historiske mølle,

"Det er en rigtig familieaktivitet i skolernes efterårsferie, og mølleforeningen håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at stifte bekendtskab med den spændende, gamle mølle som en rigtig god optakt til efterårsferien," skriver Ramløse Mølleforening i en pressemeddelelse.

Møllesvendene vil tage imod gæsterne og indvi dem i den spændende gamle mølles hemmeligheder. Møllen vil blive sat i gang, hvis vind og vejr tillader det, og gæsterne kan købe økologisk spelt-, hvede- og rugmel, der er malet på den gamle mølle. I gæstgiveriet vil der være mulighed for at købe og smage hjemmelavede mølleboller til en kop kaffe eller te samt vand eller saftevand.

"Ramløse Mølleforening forsøger at give mølledagene et indhold, der appellerer til alle aldersgrupper. Derfor gentager arrangørerne tidligere års succes med pandekagebagning for børnene over bål i det fri. For børnene er der også håndkværne, legeting så som keglespil, labyrintspil og et stigegolfspil. Der er gratis adgang også til alle seværdighederne.

Kapp

Publiceret 12 October 2018 17:00

SENESTE TV