Disneyfilmen 'Jakob og Peter Plys' er en efterfølger om drengen Jakob fra Peter Plys universet baseret på A.A. Milnes børnebøger.Pressefoto

Disneyfilmen 'Jakob og Peter Plys' er en efterfølger om drengen Jakob fra Peter Plys universet baseret på A.A. Milnes børnebøger.Pressefoto

Film til alle aldre i Tisvilde i efterårsferien

film Efterårsferien nærmer sig, og det afspejler sig i filmugens program i Tisvilde Bio.

'Journal 64' er den sidste film i serien om Afdeling Q med det umage makkerpar Carl Mørk og Assad. Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares spiller som altid hovedrollerne. Vises 9.-14. oktober kl. 20 og 12. oktober kl. 15 med danske undertekster

Den danske familiefilm 'Vildheks' er baseret på Lene Kaaberbøls bog af samme navn. Clara angribes af en sort kat, og så ændres alt. Hun har nu pludselig kæmpekræfter og direkte kontakt til dyrene og naturen. Vises 11. og 13.-21. Oktober kl. 14.

Disneyfilmen 'Jakob og Peter Plys' er en efterfølger om drengen Jakob fra Peter Plys-universet. Jakob er blevet voksen og en travl forretningsmand. En dag dukker Peter Plys op igen for at hjælpe ham med af få fantasien tilbage. Vises 11. og 13.-21. Oktober kl. 16 samt 12. oktober kl. 13.

I dramaet 'The Wife' får forfatteren Joe Castleman Nobelpris store konsekvenser for både ham og hans kone. Hovedrollerne spilles af Glenn Glose og Jonathan Pryce. Vises 15.-21. oktober kl. 20.

jesl

Publiceret 12 October 2018 14:00

SENESTE TV

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs