Den danske familiefilm 'Vildheks' bliver vist i Gilleleje Bio. Pressefoto

Den danske familiefilm 'Vildheks' bliver vist i Gilleleje Bio. Pressefoto

Så er der familiefilm i biografen

Premierefilm Den danske familiefilm 'Vildheks' er baseret på Lene Kaaberbøls bogserie af samme navn. Nu er der premiere på filmen i Gilleleje Bio.

Clara bor sammen med sin mor, går i skole og hænger ud med sin bedste ven Oscar. Men en dag bliver hun angrebet af en mystisk sort kat og alt ændres. Pludselig besidder hun kræfter ligesom sin moster, vildheksen Isa, og hun har en speciel kontakt til naturen og dyrene. Katten, der angreb Clara, er hendes vildven, og da den bliver kidnappet af den onde heks, Kimæra, tager pigen afsted på en farlig rejse for at vise sit værd som en vaskeægte vildheks. Filmen har danmarkspremiere 11. oktober klokken 17:30 og spiller frem til den 26. oktober.

Jakob og Peter Plys

Filmen er en live action-efterfølger om titelkarakteren drengen Jakob fra Peter Plys-universets eventyr. Drengen er blevet voksen, og er forretningsmand. Han har alt for travlt med at arbejde, mens livet går ham forbi. Men så en dag dukker Peter Plys op for at hjælpe ham med at få fantasien tilbage. Filmen har premiere 11. oktober klokken 15.

Publiceret 11 October 2018 14:00

SENESTE TV