Unge fra Råde Kors Center Gribskov har blandt andet været på workshop hos The Commedia School. Pressemeddelelse

Unge fra Råde Kors Center Gribskov har blandt andet været på workshop hos The Commedia School. Pressemeddelelse

Røde Kors Børnecenter lukker

Flygtninge Røde Kors Børnecenter i Græsted siger farvel og tak for 25 år med børn og unge alene på flugt. Det sker med en afskedsreception lørdag 6. oktober fra klokken 14 til 17.

"Udlændingestyrelsen har bedt Røde Kors om at lukke Børnecenter Gribskov med udgangen af året på grund af det lave indrejsetal. Opgaven med at modtage børn, der ankommer til Danmark uden voksen ledsager, skal fremover varetages i Sandholm, som også drives af Røde Kors. Udlændingestyrelsen samler således alle modtageopgaver i Center Sandholm. Udlændingestyrelsen oplyser, at modtagelsen af uledsagede vil være adskilt fra modtagelsen af voksne. Afviklingen gennemføres i år og derefter vil Center Gribskov stå tomt men klar til brug som beredskab," skriver Røde Kors Børnecenter Gribskov i en pressemeddelelse.

Til farvel-festen spiller Nødhjælpsorkestret blandt andet spiller, og Turning Tables viser film, som tidligere beboere har lavet på medieværksteder i Anneberg og Gribskov.

Kapp

Publiceret 11 October 2018 17:00

Tisvilde Koret søger flere medlemmer

Sang Tisvilde Koret er et kvindekor, som lige nu består af 24 kvinder. Koret er et tre-stemmigt kor med et bredt repertoire.

"Koret ledes af Erik Knudsen, som er en ung ambitiøs korleder, der til stadighed uddanner sig videre og finder nye spændende veje for koret. Korlederens engagement og glæde ved sangen smitter og får alle i koret til at yde det bedste de har lært," skriver Tisvilde Koret i en pressemeddelelse. Koret synger sange fra den nordiske sangskat, sange med kirkeligt islæt og sange fra det lettere klassiske repertoire. Koret er så heldigt, at få lov til at synge i Vejby Kirkes Sognegård.. Man mødes hver mandag aften klokken 19.00 til 21.15.

Første aften i den nye sæson er mandag 2. september. Sæsonen strækker sig frem til slutningen af april 2020.