Lørdag 20. oktober er alle velkomne til at fejre Ramløse Forsamlinghus' 125 år ved en reception kl. 13-17. Pressefoto

Lørdag 20. oktober er alle velkomne til at fejre Ramløse Forsamlinghus' 125 år ved en reception kl. 13-17. Pressefoto

Forsamlingshuset i Ramløse fejrer 125 år

arrangement "Da vores forsamlingshus nu har ligget på toppen af bakken ved Ramløse i 125 år, skal dette naturligvis fejres." Sådan skriver bestyrelsen for Ramløse Forsamlingshus i en pressemeddelelse.

Fejringen vil ske med en reception lørdag 20. oktober kl. 13-17 med en dag i forsamlingshusets ånd - dørene til huset åbnes, og alle er velkomne.

Musik, mad og bar

I den lille sal vil der være en udstilling om forsamlingshuset igennem tiden, i den store sal vil der være musik, tid til en snak og lidt underholdning. Der serveres lidt let spiseligt og baren er åben.

"Vi glæder os til at se jer, og vi håber på, at mange vil komme og fejre dagen med os," slutter bestyrelsen i pressemeddelelsen.

jesl

Publiceret 11 October 2018 19:00

SENESTE TV

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs