På torsdag 11. oktober kan man opleve musiker, lærer og lydhealer Tomas Zawadzki i koncerten 'Naked Songs' i Helsinge Kulturhus. Pressefoto

På torsdag 11. oktober kan man opleve musiker, lærer og lydhealer Tomas Zawadzki i koncerten 'Naked Songs' i Helsinge Kulturhus. Pressefoto

Nøgne sange med Tomas Zawadzki

koncert Yoga Meditation Healing Forening Nordsjælland inviterer til koncert torsdag 11. oktober kl. 19 i Helsinge Kulturhus med musiker, lærer og lydhealer Tomas Zawadzki.

'Naked songs' er en intim-koncert af sanger og sangskriver Tomas Zawadzki, som selv har skrevet alle sange. De handler om livet, parforhold, drømme og længsler - universelle temaer, alle kan relatere til.

Længslen efteer enhed

'Naked songs' tager udgangspunkt i et helt almindeligt hverdagsliv, med familie, børn og arbejde og de udfordringer og erfaringer der opstår, når længslen efter enhed og sandhed vokser sig større end behovet for at blive i samfundets 'kasser' og de vante comfort-zoner, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Tomas Zawadzki arbejder med musik på mange forskellige måder – fælles er, at musikken skal opløfte, samle, forskønne, bringe nærvær og autenticitet, fred og healing.

Entré 100 kr., medlemmer 80 kr. Ingen tilmelding.

jesl

Publiceret 10 October 2018 21:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp