På torsdag 11. oktober kan man opleve musiker, lærer og lydhealer Tomas Zawadzki i koncerten 'Naked Songs' i Helsinge Kulturhus. Pressefoto

På torsdag 11. oktober kan man opleve musiker, lærer og lydhealer Tomas Zawadzki i koncerten 'Naked Songs' i Helsinge Kulturhus. Pressefoto

Nøgne sange med Tomas Zawadzki

koncert Yoga Meditation Healing Forening Nordsjælland inviterer til koncert torsdag 11. oktober kl. 19 i Helsinge Kulturhus med musiker, lærer og lydhealer Tomas Zawadzki.

'Naked songs' er en intim-koncert af sanger og sangskriver Tomas Zawadzki, som selv har skrevet alle sange. De handler om livet, parforhold, drømme og længsler - universelle temaer, alle kan relatere til.

Længslen efteer enhed

'Naked songs' tager udgangspunkt i et helt almindeligt hverdagsliv, med familie, børn og arbejde og de udfordringer og erfaringer der opstår, når længslen efter enhed og sandhed vokser sig større end behovet for at blive i samfundets 'kasser' og de vante comfort-zoner, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Tomas Zawadzki arbejder med musik på mange forskellige måder – fælles er, at musikken skal opløfte, samle, forskønne, bringe nærvær og autenticitet, fred og healing.

Entré 100 kr., medlemmer 80 kr. Ingen tilmelding.

jesl

Publiceret 10 October 2018 21:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp