EU-kommissær Margrethe Vestager besøger rådhuset i Gribskov 12. oktober for at tale om EU's udfordringer og Europas fremtid. Pressefoto

EU-kommissær Margrethe Vestager besøger rådhuset i Gribskov 12. oktober for at tale om EU's udfordringer og Europas fremtid. Pressefoto A(C) Olli Geibel - All Rights Reserved

Gratis adgang: Margrethe Vestager kommer til Gribskov

politik Fredag 12. oktober kl. 17.30-18.30 kan man i byrådssalen på Gribskov Kommunes rådhus høre EU-kommissær Margrethe Vestager fortælle om EU-kommissionens arbejde og om hendes job som konkurrencekommissær.

Hvad sker der efter de mange valg i Europa? Hvor står Europa efter valgene i Frankrig og Tyskland - og senest valget i Italien? Hvad kan vi forvente, når UK senest 29. marts 2019 udtræder af EU? Og hvilken betydning har handelssamarbejdet med USA?

Spørgsmålene er mange, og Europabevægelsen i Nordsjælland har bedt Margrethe Vestager komme og give sit bud på de udfordringer, som ligger i det europæiske samarbejde.

Margrethe Vestager vil endvidere fortælle om de lovgivningsmæssige initiativer, som kommissionen arbejder med og den betydning, de eventuelle kommende bestemmelser vil have for medlemslandene - også Danmark.

Diskussion bagefter

Efter en pause ledes diskussionen til ca. kl. 19.30 af formand for Europabevægelsen i Nordsjælland Flemming Thornæs. Gratis adgang.

jesl

Publiceret 10 October 2018 14:00