Kom og hør Frederik Berggren Smidt fortælle og Jesus og ledelse. Pressefoto

Kom og hør Frederik Berggren Smidt fortælle og Jesus og ledelse. Pressefoto

Få Jesus ind i ledelsen af hverdagen

Foredrag Når Glimt 25. september åbner dørene, er det for at invitere til at møde en mand med mange talenter - nemlig Frederik Berggren Smidt

Frederik Berggren Smidt er ansat som præst i Fredens-Nazaret kirker, hvor han blandt andet arbejder med ledelse i forhold til kirkens mange frivillige ledere. Han er underviser på kursusforløb for frivillige ledere og medarbejdere fra menigheder og kirkelige organisationer i Storkøbenhavn.

25. september vil han under overskriften “At lade sig lede af Jesus i hverdagen” reflektere over Jesus som leder og invitere tilhørerne med ind i en drøftelse af, hvordan vi kan lade os lede mere af Jesus i hverdagen.

Frederik Berggren Smidt har tidligere besøgt Glimt sammen med sin datter, hvor de sang et udpluk af sange fra hans sangværksted. Som forfatter er han aktuel med bogen ”Markens børn”, der følger op på slægtshistorien ”Hjerter i brand”.

Der er gratis adgang til arrangementet 25. september klokken 19.30 i Glimt på Græsted Hovedgade.

Publiceret 21 September 2018 18:00

SENESTE TV

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs