Kom og hør Frederik Berggren Smidt fortælle og Jesus og ledelse. Pressefoto

Kom og hør Frederik Berggren Smidt fortælle og Jesus og ledelse. Pressefoto

Få Jesus ind i ledelsen af hverdagen

Foredrag Når Glimt 25. september åbner dørene, er det for at invitere til at møde en mand med mange talenter - nemlig Frederik Berggren Smidt

Frederik Berggren Smidt er ansat som præst i Fredens-Nazaret kirker, hvor han blandt andet arbejder med ledelse i forhold til kirkens mange frivillige ledere. Han er underviser på kursusforløb for frivillige ledere og medarbejdere fra menigheder og kirkelige organisationer i Storkøbenhavn.

25. september vil han under overskriften “At lade sig lede af Jesus i hverdagen” reflektere over Jesus som leder og invitere tilhørerne med ind i en drøftelse af, hvordan vi kan lade os lede mere af Jesus i hverdagen.

Frederik Berggren Smidt har tidligere besøgt Glimt sammen med sin datter, hvor de sang et udpluk af sange fra hans sangværksted. Som forfatter er han aktuel med bogen ”Markens børn”, der følger op på slægtshistorien ”Hjerter i brand”.

Der er gratis adgang til arrangementet 25. september klokken 19.30 i Glimt på Græsted Hovedgade.

Publiceret 21 September 2018 18:00

Tisvilde Koret søger flere medlemmer

Sang Tisvilde Koret er et kvindekor, som lige nu består af 24 kvinder. Koret er et tre-stemmigt kor med et bredt repertoire.

"Koret ledes af Erik Knudsen, som er en ung ambitiøs korleder, der til stadighed uddanner sig videre og finder nye spændende veje for koret. Korlederens engagement og glæde ved sangen smitter og får alle i koret til at yde det bedste de har lært," skriver Tisvilde Koret i en pressemeddelelse. Koret synger sange fra den nordiske sangskat, sange med kirkeligt islæt og sange fra det lettere klassiske repertoire. Koret er så heldigt, at få lov til at synge i Vejby Kirkes Sognegård.. Man mødes hver mandag aften klokken 19.00 til 21.15.

Første aften i den nye sæson er mandag 2. september. Sæsonen strækker sig frem til slutningen af april 2020.