Er det dig? Music Maker er på jagt efter hitmagere i Gribskov

Musik Sangskrivningscamp Music Maker Co-write har netop åbnet for ansøgninger. Music Maker Co-write leder efter Danmarks mest talentfulde sangskrivere og fremtidens hitmagere i Gribskov Kommune. Campen finder sted 23. til 26. november, og der er netop åbnet for ansøgninger.

Forløbet henvender sig til sangskrivere, artister og producere i alderen 18 til 30 år, der drømmer om en professionel karriere. Det er for dem, der allerede kan en masse, men som gerne vil blive endnu bedre til at skrive sange og udvide deres netværk i musikbranchen. Ansøgningsfristen er 1. oktober, og der er i alt plads til 24 deltagere.

“Formålet med Music Maker er at gøre deltagerne i stand til at skrive konkurrencedygtig, kommerciel musik og give dem ressourcerne til at komme videre i deres karriere. De får opbygget et netværk og de lærer værdien i at skrive sange med andre i stedet for at sidde med det selv,” siger Thomas Stengaard, hovedinstruktør på campen og professionel sangskriver og producer. Info og ansøgningsskema: bandakademiet.dk eller kulturmetropolen.dk.

Publiceret 17 September 2018 11:00