Er det dig? Music Maker er på jagt efter hitmagere i Gribskov

Musik Sangskrivningscamp Music Maker Co-write har netop åbnet for ansøgninger. Music Maker Co-write leder efter Danmarks mest talentfulde sangskrivere og fremtidens hitmagere i Gribskov Kommune. Campen finder sted 23. til 26. november, og der er netop åbnet for ansøgninger.

Forløbet henvender sig til sangskrivere, artister og producere i alderen 18 til 30 år, der drømmer om en professionel karriere. Det er for dem, der allerede kan en masse, men som gerne vil blive endnu bedre til at skrive sange og udvide deres netværk i musikbranchen. Ansøgningsfristen er 1. oktober, og der er i alt plads til 24 deltagere.

“Formålet med Music Maker er at gøre deltagerne i stand til at skrive konkurrencedygtig, kommerciel musik og give dem ressourcerne til at komme videre i deres karriere. De får opbygget et netværk og de lærer værdien i at skrive sange med andre i stedet for at sidde med det selv,” siger Thomas Stengaard, hovedinstruktør på campen og professionel sangskriver og producer. Info og ansøgningsskema: bandakademiet.dk eller kulturmetropolen.dk.

Publiceret 17 September 2018 11:00

SENESTE TV

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs