Judo fighters sparring off in a battle of body and mind - selective focus and visible grain

Judo fighters sparring off in a battle of body and mind - selective focus and visible grain

OK støtter nu Ramløse judoklub

foreninger I Ramløse Judo- og Jiu-Jitsu Klub vil de gerne styrke det solide fællesskab ved at holde endnu flere arrangementer. Derfor glæder man sig i klubben over en ny sponsoraftale med energiselskabet OK.

"Da klubben bygger på frivillighed, er aftalen med OK en mulighed for at gøre noget ekstra for vores medlemmer. Vi har et stort fokus på vores børn og unge, men forhåbentligt er opbakningen til sponsoraftalen så stor, at vi kan gøre en masse for alle medlemmer," siger træner og bestyrelsesmedlem i klubben Bruno Nikolajsen i en pressemeddelelse fra OK.

Ramløse Judo- og Jiu-Jitsu Klub arrangerer blandt andet overnatning for børn og unge to gange om året, fællesspisning og tager til stævner.

Fem øre pr. liter

Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes. hos OK. Det koster ikke ekstra, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK-benzinkort til sponsoraftalen.

Judo- og Jiu-Jitsuklubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis man også køber el hos OK, og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK.

jesl

Publiceret 14 September 2018 16:00

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs