OK støtter nu Ramløse judoklub

foreninger I Ramløse Judo- og Jiu-Jitsu Klub vil de gerne styrke det solide fællesskab ved at holde endnu flere arrangementer. Derfor glæder man sig i klubben over en ny sponsoraftale med energiselskabet OK.

"Da klubben bygger på frivillighed, er aftalen med OK en mulighed for at gøre noget ekstra for vores medlemmer. Vi har et stort fokus på vores børn og unge, men forhåbentligt er opbakningen til sponsoraftalen så stor, at vi kan gøre en masse for alle medlemmer," siger træner og bestyrelsesmedlem i klubben Bruno Nikolajsen i en pressemeddelelse fra OK.

Ramløse Judo- og Jiu-Jitsu Klub arrangerer blandt andet overnatning for børn og unge to gange om året, fællesspisning og tager til stævner.

Fem øre pr. liter

Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes. hos OK. Det koster ikke ekstra, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK-benzinkort til sponsoraftalen.

Judo- og Jiu-Jitsuklubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis man også køber el hos OK, og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK.

jesl

Publiceret 14 September 2018 16:00

SENESTE TV