Judo fighters sparring off in a battle of body and mind - selective focus and visible grain

Judo fighters sparring off in a battle of body and mind - selective focus and visible grain

OK støtter nu Ramløse judoklub

foreninger I Ramløse Judo- og Jiu-Jitsu Klub vil de gerne styrke det solide fællesskab ved at holde endnu flere arrangementer. Derfor glæder man sig i klubben over en ny sponsoraftale med energiselskabet OK.

"Da klubben bygger på frivillighed, er aftalen med OK en mulighed for at gøre noget ekstra for vores medlemmer. Vi har et stort fokus på vores børn og unge, men forhåbentligt er opbakningen til sponsoraftalen så stor, at vi kan gøre en masse for alle medlemmer," siger træner og bestyrelsesmedlem i klubben Bruno Nikolajsen i en pressemeddelelse fra OK.

Ramløse Judo- og Jiu-Jitsu Klub arrangerer blandt andet overnatning for børn og unge to gange om året, fællesspisning og tager til stævner.

Fem øre pr. liter

Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes. hos OK. Det koster ikke ekstra, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK-benzinkort til sponsoraftalen.

Judo- og Jiu-Jitsuklubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis man også køber el hos OK, og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK.

jesl

Publiceret 14 September 2018 16:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.