Der er Åbent Landbrug på Kollerødgård i Græsted 16. September. Pressefoto

Der er Åbent Landbrug på Kollerødgård i Græsted 16. September. Pressefoto

Landmand og ismejeri er klar til Åbent Landbrug

Der er Åbent Landbrug på Kollerødgård i Græsted

Landbrug Det er søndag 16. september, at flere end 50 landmænd inviterer indenfor til Åbent Landbrug. Sidste år besøgte flere end 96.000 børn og voksne Åbent Landbrug, og i år bliver der igen rig mulighed for at blive klogere på, hvordan vores fødevarer bliver produceret, og hvordan hverdagen ser ud for en dansk landmand. En af landmændene er Carsten Vestergaard, der driver Kollerødgård i Græsted sammen med sin kone Gitte.

Carsten og Gitte Vestergaard elsker at vise gården frem. Det er syvende gang, at Gitte og Carsten Vestergaard byder indenfor til Åbent landbrug. Det gør de, fordi de mener, at det er en vigtig opgave at formidle, hvordan vores fødevarer bliver til:

”Vi er stolte af at producere fødevarer til hele verden. Vi vil gerne vise dem, som ikke kender så meget til dansk landbrug, hvordan det fungerer. Vi vil klæde danskerne på, så de selv kan tage stilling til den mad, de spiser, på et oplyst grundlag,” siger de.

Kapp

Publiceret 14 September 2018 14:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.