Poul Blomgren bestyrer den nye aktivitet 'Blistrup spiser sammen' i medborgerhuset den sidste søndag i månederne. Pressefoto

Poul Blomgren bestyrer den nye aktivitet 'Blistrup spiser sammen' i medborgerhuset den sidste søndag i månederne. Pressefoto

Jubilæumsfest i Blistrup Medborgerhus

arrangementer Blistrup Medborgerhus har udgivet sit program for den kommende sæson med et væld af aktiviteter med noget for enhver smag.

I anledning af, at det er 40 år siden, medborgerhuset blev taget i brug, indledes sæsonen med en stor jubilæumsfest med spisning og dans fredag 28. september.

Sin anden sæson

Følgende søndag går den populære musikcafé ind i sin anden sæson, hvor cafeen får besøg af dygtige musikere. Den vil være åben den sidste søndag i måneden.

En nyhed er 'Blistrup spiser sammen', som holdes kl. 18-20 den sidste søndag i månederne fra oktober til marts. For 50 kr. kan man nyde et godt måltid mad sammen med naboer og andet godtfolk. Man tilmelder sig via MobilPay til Poul Blomgren senest to dage før.

Herudover arrangeres i løbet af sæsonen en række spiseaftener med foredrag af bl.a. Lone Hertz. Desuden indeholder bridgeklub på mandage, folkedans på tirsdage, pensionistklub og bankospil på torsdage.

Det fulde program kan ses på www.blistrupmedborger.dk.

jesl

Publiceret 14 September 2018 19:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.