Tag med på temacykeltur i september. Pressefoto

Tag med på temacykeltur i september. Pressefoto

Sidste temacykeltur med Klimagruppen i år

Fritid Så er der temacykeltur. Temaet for turen fredag 14. september er overordnet ”permakultur” eksempliciferet med besøg hos Nicolas Alstrup, der har en vision om en bæredygtig, miljø- og klimavenlig økolandsby ved Esrum, hvor jorden dyrkes efter permakulturprincipper.

Nicolas Alstrup vil fortælle om sin vision, og de knaster han møder på vejen. Vi ser på, hvad han har opnået indtil nu i form af skovhave. Kirsten Gamst-Nielsen fortæller om permakulturprincipperne og design af permakulturprojekter.

Turen starter på Græsted Syd Station klokken 14.30. I roligt tempo cykler deltagerne ad cykelsti 5,5 kilometer til Tingbakken 18 i Esbønderup, hvor vi er fremme senest klokken15.00.

Besøget varer omkring 90 minutter.

Hjemturen går samme vej for dem, der ønsker det, men ellers er det planen, at deltagerne cykler tilbage gennem Gribskov til Helsinge via Mårum, hvor ruten under vejs byder på muligheder for at stå på toget Hillerød-Gilleleje.

Tilmelding er nødvendig senest 11. september på mail: cykelje@gmail.com

Publiceret 12 September 2018 21:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.