Love Shop/Jens Unmack spiller til stearinlysfesten 14. september klokken 20. Pressefoto

Love Shop/Jens Unmack spiller til stearinlysfesten 14. september klokken 20. Pressefoto

Stadig billetter til stearinlysfest

Fritid Stearinlysfesterne på Tegners Museum trækker tråde tilbage til årene efter billedhuggeren Rudolph Tegner og Elnas møde i 1911, hvor de også blev gift. Her holdt de fester i atelieret på Lemchesvej 6 i Hellerup, hvor den eneste belysning var de 100vis af stearinlys, der blev stillet op overalt. Tegner beskriver i erindringerne ”Mod Lyset” at de indbød kunstnervenner og mæcener til fest, og at der blev drukket chianti og danset hele natten.

Stearinlysfesterne huserer stadig, om end i en noget mere konform version, hvor museet har allieret sig med en dygtig musiker, eller flere som spiller i den 8-kantede midtersal, mens mørket falder og skæret fra 100vis af fyrfadelys overtager stemningen. I år spiller Jens Unmack/Love shop spiller fredag 14. september klokken 20. Love Shop/Jens Unmack har ry for at være en af landets bedste og mest medrivende livebands.

Billetter til 14. september kan købes via rudolphtegner.dk.

Publiceret 10 September 2018 20:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.