Danske Michael Noer har instrueret genindspilningen af 'Papillon', som har danmarkspremiere i Gilleleje Bio 23. august. Pressefoto

Danske Michael Noer har instrueret genindspilningen af 'Papillon', som har danmarkspremiere i Gilleleje Bio 23. august. Pressefoto

Klassisk drama i ny udgave

film Gilleleje Bio viser det biografiske drama 'Papillon' i en genindspilning af filmen med samme titel fra 1973 og instrueret af danske Michael Noer.

Henri Charriéres beskyldes for at have slået en alfons ihjel på trods af, at Charríere fastholder, at han er uskyldigt dømt. Han deporteres snart efter til en fjerntliggende ø, der fungerer som straffekoloni i Fransk Guinea.

For Charriére - også kaldet Papillon - er der kun én ting, der holder modet oppe hos ham, og det er den tid, han bruger på at planlægge sin flugt væk fra øen.

Filmen har danmarkspremiere 23. august kl. 20 og spiller frem til 6. september.

Gang i bogklubben

Filmen 'Book Club', der er på plakaten fra 23. august til 9. september, handler om fire veninder, der igennem hele livet har haft en månedlig bogklub sammen.

Kvindernes liv bliver ændret drastisk, efter de læser en bestseller-roman, der ligger uden for deres normale boglæsning, nemlig 'Fifty Shades of Grey' skrevet af E.L. James og kendt for sine erotiske beskrivelser.

jesl

Publiceret 21 August 2018 14:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.