Danske Michael Noer har instrueret genindspilningen af 'Papillon', som har danmarkspremiere i Gilleleje Bio 23. august. Pressefoto

Danske Michael Noer har instrueret genindspilningen af 'Papillon', som har danmarkspremiere i Gilleleje Bio 23. august. Pressefoto

Klassisk drama i ny udgave

film Gilleleje Bio viser det biografiske drama 'Papillon' i en genindspilning af filmen med samme titel fra 1973 og instrueret af danske Michael Noer.

Henri Charriéres beskyldes for at have slået en alfons ihjel på trods af, at Charríere fastholder, at han er uskyldigt dømt. Han deporteres snart efter til en fjerntliggende ø, der fungerer som straffekoloni i Fransk Guinea.

For Charriére - også kaldet Papillon - er der kun én ting, der holder modet oppe hos ham, og det er den tid, han bruger på at planlægge sin flugt væk fra øen.

Filmen har danmarkspremiere 23. august kl. 20 og spiller frem til 6. september.

Gang i bogklubben

Filmen 'Book Club', der er på plakaten fra 23. august til 9. september, handler om fire veninder, der igennem hele livet har haft en månedlig bogklub sammen.

Kvindernes liv bliver ændret drastisk, efter de læser en bestseller-roman, der ligger uden for deres normale boglæsning, nemlig 'Fifty Shades of Grey' skrevet af E.L. James og kendt for sine erotiske beskrivelser.

jesl

Publiceret 21 August 2018 14:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl