Ole Jauch udstiller fotografier fra lokalområdet - her Tisvilde Strand - for det meste taget på film eller papir og fremkaldt i mørkekammer. Pressefoto

Ole Jauch udstiller fotografier fra lokalområdet - her Tisvilde Strand - for det meste taget på film eller papir og fremkaldt i mørkekammer. Pressefoto

Analoge fotografier udstilles på Tisvilde Kro

På Tisvilde Kro kan for tiden se fotos taget og fremkaldt som fra før den digitale verden tog over.

Ole Jauch udstiller fotografier fra lokalområdet, Tisvilde, Tisvilde Hegn, Heather Hills og Gilleleje. Han arbejder primært med analogt (film) fotografi, og billederne på udstillingen er derfor primært analoge fotografier - med enkelte digitale fotos, der har sneget sig ind.

Min proces er, at jeg tager alle billeder på enten film eller papir, og disse fremkaldes på god gammeldags maner i mørkekammeret. Herefter arbejder jeg både med det gammeldags analoge mørkekammer, hvor billederne laves på sølvbaseret papir eller i det digitale mørkekammer, hvor jeg scanner negativerne og laver print på inkjet printer," fortæller Ole Jauch i en pressemeddelelse.

"De fleste af de billeder, jeg viser på Tisvilde Kro, har langt mindre uforudsigelighed, end jeg normalt arbejder med, og derfor er resultaterne nemmere at ensarte, som det fremgår især af billederne fra Heather Hills, der alle er taget en dejlig tåget mild vinterdag," fortsætter han.

jesl

Publiceret 18 August 2018 09:30

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.