Salsaorkesteret Jorge Cordero & Son Clasico spiller på Kulturhavn Gilleleje. Pressefoto

Salsaorkesteret Jorge Cordero & Son Clasico spiller på Kulturhavn Gilleleje. Pressefoto

Så er der masser af salsatoner på havnen

Musik Kulturhavn Gilleleje præsenterer Salsaorkesteret Jorge Cordero & Son Clasico.

"Med Jorge Cordero & Son Clasico kan du glæde dig til at komme med på en musikalsk rejse til den latinamerikanske verden, hvor musik og dans indgår som en naturlig del af dagligdagen. Gruppen udspringer af det 10 mand store salsaorkester Jorge Cordero & Los Gran Daneses, der med otte albums bag sig har turnéret og været på salsa hitlisterne i adskillige spansktalende lande," skriver Kulturhavn Gilleleje i en pressemeddelelse.

Jorge Coero & Son Clasico er i alt 6 mand og blev dannet ud fra et ønske om at møde publikum igennem mindre og mere intime musikoplevelser og et mere traditionelt repertoire - noget der ikke altid er muligt med et stort orkester.

Koncerten finder sted lørdag 18. august fra klokken 20 til 22 på Kulturbroen eller Mezzaninen ved dårligt vejr

Billetpris er 200 kroner.

Publiceret 15 August 2018 20:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl