feet in shoes on a forest path

feet in shoes on a forest path

Gåtur til Rusland

Så er det blevet tid til en rask gåtur til det russiske.

"Det lokale Rusland kan besøges blot ved at medtage lovlig rejsehjemmel til Skibstrup trinbræt. For herfra starter en 20 kilometer lang vandretur lørdag 18. august klokken 9.46, når toget fra Helsingør kommer med Tom Hansen fra Dansk Vandrelaug som er turleder," skriver Dansk Vandrelaug i en pressemeddelelse.

"Før det russiske følger vi nordkysten forbi Hornbæk, og efter stepperne slutter vi af med at gå tværs over Søborg Sø, forhåbentlig uden at blive våde," fortæller Tom Hansen.

Der bliver et par pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden deltagerne når Græsted Syd Station, hvor turen slutter cirka klokken16.20. Det koster et mindre beløb at deltage, hvis man ikke er medlem.

Publiceret 15 August 2018 17:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl