feet in shoes on a forest path

feet in shoes on a forest path

Gåtur til Rusland

Så er det blevet tid til en rask gåtur til det russiske.

"Det lokale Rusland kan besøges blot ved at medtage lovlig rejsehjemmel til Skibstrup trinbræt. For herfra starter en 20 kilometer lang vandretur lørdag 18. august klokken 9.46, når toget fra Helsingør kommer med Tom Hansen fra Dansk Vandrelaug som er turleder," skriver Dansk Vandrelaug i en pressemeddelelse.

"Før det russiske følger vi nordkysten forbi Hornbæk, og efter stepperne slutter vi af med at gå tværs over Søborg Sø, forhåbentlig uden at blive våde," fortæller Tom Hansen.

Der bliver et par pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden deltagerne når Græsted Syd Station, hvor turen slutter cirka klokken16.20. Det koster et mindre beløb at deltage, hvis man ikke er medlem.

Publiceret 15 August 2018 17:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.