Gilleleje Bio viser Elvis' ikoniske comeback

Tv-koncerten fra 1968 vises 16., 17. og 18. august

film Gilleleje Bio er stolt over som en af de få biografer i Danmark, at kunne vise 'Elvis 68 Comeback Special'.

Elvis Presley gav sin første koncert i syv år med denne tv-special fra 1968. Koncerten er siden blevet legendarisk. Dels gav den Elvis et velfortjent og stort comeback, og dels ses koncerten af mange som hans betydeligste præstation som live-performer.

Iført en sort læderdragt sang han bl.a. klassikere som 'Jailhouse Rock', 'All Shook Up' og 'Heartbreak Hotel' som del af en jamsession med Scotty Moore og D.J.Fontana - hans originale backing gruppe fra de tidlige år. Af nye sange med stort orkester fremførte Elvis bl.a. ”Guitar Man” og ”If I Can Dream”.

Gilleleje Bio har fået Henrik Knudsen - fra Memphis Mansion i Randers (tidligere Graceland Randers) og formand for The Official Elvis Presley Fan Club of Denmark - til i en 15-minutters video at fortælle om Elvis, hans karriere og betydning og vise nogle af de effekter, der udstilles på Memphis Mansion. Arrangementet varer cirka to 2 timer. Koncertfilmen er uden undertekster og vises 16. og 17. august kl. 20 og 18. august kl. 16.

Billetter 160 kr. på www.gillelejebio.dk eller tlf: 7025 8268.

jesl

Publiceret 10 August 2018 17:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp