Filmen 'Peter Kanin' er en blanding af animation og live action med rigtige mennesker og vises med dansk tale ved Blik i Græsted 8. august.

Filmen 'Peter Kanin' er en blanding af animation og live action med rigtige mennesker og vises med dansk tale ved Blik i Græsted 8. august.

I dag: Få et godt grin med Peter Kanin i det fri

arrangement Igen i år inviterer Blik - Græsted Bibliotek til en hyggelig og gratis biografforestilling i det fri.

Lige foran biblioteket - i skolegården ved Gribskolen (Græsted Skole) - kan børn og voksne 8. august kl. 21.20 sætte sig til rette i deres medbragte stole og få et rigtig godt grin med familiefilmen 'Peter Kanin', der handler om den lille ihærdige gnaver, der iført blå jakke og ingen bukser lever det gode liv i skoven.

'Peter Kanin' er baseret på de elskede karakterer fra Beatrix Potters klassiske børnebøger, der startede med 'The Tale of Peter Rabbit' fra 1902. Filmen er ligesom 'Alvin og de frække jordegern' en blanding af animation og live action med rigtige mennesker og vises med dansk tale.

Det er erfarne folk fra Jespers Rejsebiograf, som viser filmen. Inden filmen er der rig mulighed for hygge. Allerede fra kl. 18 kan man grille sin medbragte aftensmad, købe kaffe, te, kage og popcorn og spille rundbold.

Husk at tage stol og tæppe med, lyder opfordringen fra biblioteket, der gør opmærksom på, at filmen frarådes børn under syv år.

jesl

Publiceret 08 August 2018 12:10