Venstre: Holbohave skal bevares

Debatindlæg af Birgit Roswall, Gruppeformand Venstre

Efter at det lykkedes Venstre at få halveret besparelsen på ældremaden, stemte vi for, at de fremlagte besparelsesforslag blev sendt i høring.

Besparelsesforslagene indbefattede lukning af Holbohave. Venstre var enige i , at forslaget indgik i høringen, selv om vi ikke mente, at en lukning kunne komme på tale.

Vi forventer også, at de officielle høringssvar understøtter den holdning.

Vi vil dog allerede nu melde ud, at på baggrund af de bemærkninger, vi har modtaget, og Venstres holdning til, at et selvstændig dagcenter til demente er det rigtige, stemmer vi ikke for en lukning af Holbohave.

Vi vil anvise, at midlerne til den fortsatte drift af dagcenteret findes som tidligere via værdighedsmidlerne, som nu indgår i kommunens bloktilskud.

Publiceret 14 June 2018 14:30

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl