Venstre: Holbohave skal bevares

Debatindlæg af Birgit Roswall, Gruppeformand Venstre

Efter at det lykkedes Venstre at få halveret besparelsen på ældremaden, stemte vi for, at de fremlagte besparelsesforslag blev sendt i høring.

Besparelsesforslagene indbefattede lukning af Holbohave. Venstre var enige i , at forslaget indgik i høringen, selv om vi ikke mente, at en lukning kunne komme på tale.

Vi forventer også, at de officielle høringssvar understøtter den holdning.

Vi vil dog allerede nu melde ud, at på baggrund af de bemærkninger, vi har modtaget, og Venstres holdning til, at et selvstændig dagcenter til demente er det rigtige, stemmer vi ikke for en lukning af Holbohave.

Vi vil anvise, at midlerne til den fortsatte drift af dagcenteret findes som tidligere via værdighedsmidlerne, som nu indgår i kommunens bloktilskud.

Publiceret 14 June 2018 14:30

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp