Filmen 'Den skyldige' følger politibetjenten Asger Holm, der besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Pressefoto

Filmen 'Den skyldige' følger politibetjenten Asger Holm, der besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Pressefoto

Lokalt ansigt i hovedrolle introducerer ny thriller

Ekstraordinær danmarkspremiere på 'Den skyldige' i Gilleleje

Som ugens premierefilm byder Gilleleje Bio på en nervepirrende dansk thriller med lokalt islæt.

Filmen 'Den skyldige' følger politibetjenten Asger Holm, der besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Da røret bliver lagt på, står Asger tilbage med få spor, en potentielt dødbringende sag og tiden imod sig.

Asger har dog kun telefonen som virkemiddel, men det afholder ham ikke fra at gå ind i jagten på kidnapperen. Men snart går det op for betjenten, at der er mere på spil, end han først havde regnet med.

Mød Jessica Dinnage

Filmen blev hyldet på filmfestivalen Sundance i USA, hvor den modtog publikumsprisen og fik stor ros af anmelderne.

Debutanten Gustav Möller instruerer, mens Jakob Cedergren og Jessica Dinnage har hovedrollerne.

Sidstnævnte er vokset op i Gilleleje. Der afholdes derfor 14. juni kl. 20 en ekstraordinær danmarkspremiere med bobler, rød løber og introduktion fra den lokale kvindelige hovedrolleindehaver.

Filmen spiller desuden 15. juni kl. 15 og 20, 16. juni kl. 21, 17. juni kl. 19, 18. juni kl. 20 og 19. juni kl. 19.

Publiceret 13 June 2018 14:00

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV