TV2, Gnags og Thomas Helmig. Det er nogle af de helt store klassikere, der bliver fremført i Vejby Forsamlingshus.

TV2, Gnags og Thomas Helmig. Det er nogle af de helt store klassikere, der bliver fremført i Vejby Forsamlingshus.

Bliv nærmest lykkelig: Teatergruppe tager på tur

Man bliver nærmest lykkelig af at se Ramløse Scenens nyeste forestilling. Nu bliver den også opført i Vejby

Af
Jeppe Helkov

Missede du Ramløse Scenens succesforestilling 'Nærmest Lykkelig' i marts, er der håb forude. Som i de seneste par år tager årets forestilling på tour og bliver opført i Vejby Forsamlingshus.

Det sker den 8. og 9. juni. Fra kl. 18 er der spisning, mens selve stykket begynder kl. 20.

"Siden vi spillede i Ramløse, har vi været lidt rundt. Vi var med på Græsted Veterantræf, hvor vi sang sangene fra stykket. Nu runder vi forestillingen af i Vejby," siger instruktør Dan Nielsen.

"Det gik godt i Ramløse. Folk var glade, og det er fed musik. Det er Thomas Helmig, TV2 og Gnags. Det kan folk hoppe med på. Så man kan bare komme til Vejby og holde en god sommerfest," fortsætter han.

Dan Nielsen har tidligere beskrevet 'Nærmest Lykkelig' således:

"'Nærmest Lykkelig' handler om Frank, der flytter til Århus. Her møder han den jurastuderende Evelyn, der bor i huset ved siden af. Han har selv en drøm om at blive musiker, så det er modsætninger, der mødes. Stykket handler om kærlighed, men ikke mindst om livet i ejendommen."

“Det foregår i 80erne,” siger Dan Nielsen og fortsætter:

“Stykket handler meget om den tidsånd, der var på det tidspunkt. Man forstod ikke rigtig alt det her med homoseksuelle dengang, så der er et lesbisk par med. Der er en mand, der bliver arbejdsløs. Men der er altid arbejde til dem, der vil arbejde, som man sagde dengang. Så det er en stille og rolig handling om familien Danmark i 80erne."

Publiceret 01 June 2018 11:30

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp